top of page

Annika har arbetat med mode i hela sitt yrkesverksamma liv.

Hon är utbildad i Fashion Design på FIDM, The Fashion Institute of Design and Merchandising i Los Angeles. Hon har arbetat som designer både i Stockholm, Sverige och i Los Angeles, USA. Annika har även en bakgrund inom PR och marknadsföring. de senaste tolv åren har hon arbetat som frilans-stylist inom mode och lifestyle..

 

Hon har en stark inlevelseförmåga att kunna tolka uppdragsgivares vision av ett projekt, liksom hon gärna sätter en personlig twist och prägling på ett projekt där det behövs och önskas.

Förutom att tolka trender är hennes starka sida att ta fram en personlig stil både till företag och dess varumärken som till privatpersoner och artister. Där stylingen verkar som en förlängning av personligheten eller budskapet som ska framföras.

 

Kunder genom åren Annika har fått äran att arbeta med är: Aller Media, Femina, KK-magasin, Bonnier Tidskrifter, Lantliv, Schibsted, Aftonbladet Söndag, Klick, Vårt nya förlag, Magsinet Kvinna, Klarsynt, Vikingline, Vällingby Centrum, Kista galleria, SKHLM, Synsam, Joy, Säby, saki Sweden  Egmont Publishing, Hälsa, Biogaia, SVT, mfl

bottom of page